NIEUWS: als alles goed gaat verwachten wij rond 5 mei 2020 blonde en zwarte pups.

 

Veel mensen gaan komende zomer niet op vakantie en willen nu een labrador. Maar wij en ook de rasverenigingen maken zich ernstige zorgen dat een deel van de honden die deze zomer aangeschaft wordt uiteindelijk als herplaatser weer de deur uit wordt gezet omdat de combinatie met uw drukke dagelijkse leven, na de vakantie, niet blijkt de werken.

 

We vragen u  daarom om nog eens heel goed na te denken of een hond wel in uw drukke leven past! 

Gelukkig zijn er ook mensen die al heel lang op zoek zijn naar een labradorpup en wachten op een pup van een erkende fokker. We denken die mensen gevonden te hebben en daarom is onze wachtlijst vol.

 

Mocht onze Luus onverwacht toch veel pups krijgen, of klikt het niet tussen ons en de toekomstige eigenaar, of heeft de toekomstige eigenaar ondertussen ergens anders een pup gekocht, etc dan plaatsen we een bericht op deze website en op onze

Facebookpagina en Instagramaccount (bronckhorsterveld) en kunt u alsnog een email sturen waarin u zichzelf voorstelt. Voor meer informatie, graag een email: info@bronckhorsterveld-labradors.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op .

 

 

Voor meer informatie, graag een email: info@bronckhorsterveld-labradors.nl .

Zet hierin jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op .